Papptuber

Papptuber

Papptuben är något av det mest mångsidiga man kan tänka sig. Den lämpar sig för såväl livsmedel – som för sprängämnen. På Scandicore Nordens Papperindustri har vi en bred maskinpark.  Minsta kvantiteter för specialdesignade serier är 500 st  med en innerdiameter på 40 – 125 mm samt en maximal längd på 725 mm

Emballage

Man kan förpacka nästan vad som helst i en papptub. Den är oerhört flexibel och enkel att anpassa i olika diametrar och längder. Vi har tillverkat emballage för trycksaker, skruvar, pennor, godis, glas, t-shirts, glasögon, skärp, tak- och golvlister med mera. Det är enbart fantasin som sätter gränserna.

För tyngre innehåll kan botten och lock förses med nit och klammer. Ett lite exklusivare alternativ är plåtlock och en falsad plåtbotten.  Vill du ha ett emballage helt i papper kan vi göra en hylsa som är bigad i ändan med en Papp- eller PVC rondell.

Mönster och färg

Allt klär en skönhet. Vill du inte ha tuben kartongbrun eller vit, kan du välja någon av våra standardfärger. Vill du ha tuben ännu läckrare och mer tilltalande kan vi spirallinda tryckt papper (förtryckt remsa) ut- eller invändigt med valfri färg eller logo. Ytterligare ett alternativ är att uppfodra med ett tryckt omslag utvändigt (ett förtryckt offsetark). Vi behöver ett original och sedan sköter vi resten, allt efter dina önskemål. Komplettera gärna med plåtlock för ett exklusivare utseende eller med  plastlock som går att matcha i de flesta färger .

Papptuber

Att linda på

En papptub kan få utstå mycket, exempelvis att bli inlindad i takpapp, plast- eller aluminiumfolie, tejp, etiketter, tyger, plastpåsar, gummilister m.m. Detta innebär att tubens papperskvalitet, och därmed styrka, anpassas efter de önskemål och krav som ställs vid varje tillfälle. Allt för att tillmötesgå de krav som ni ställer vad det gäller kvalitet och ekonomi.